Krimi DECEMBAR

Partner vas je iznervirao toliko da ste pomislili da želite da ga ubijete? Niste jedini.


U intrigantnoj krimi seriji “Susret, brak, ubistvo” pratimo 52 slučaja najčešćeg tipa ubistva – sopstvenog muža ili žene.

Saznajte koje istinite priče o zločinima i ubistvima sopstvenog muža ili žene istražujemo:

EPIZODA 1 (19.11.):

Kada je Kris Regan počeo da se viđa sa koleginicom Keli Kohran, znao je da je ona udata. Ali nije imao pojma o smrtonosnom paktu koji je na dan venčanja ona sklopila sa svojim mužem, Džejsonom. Kris biva upleten u ljubavni trougao u kome će ne jedna, već dve osobe, izgubiti svoje živote.

EPIZODA 2 (20.11.):

Amin Mija je želeo posvećenu domaćicu sa kojom će osnovati porodicu. Mahmuda Katun je želela karijeru i društveni život - i da joj se porodica skine s grbače. To nije bio recept za srećan brak. Njihove razlike su bile nepomirljive, i jedno od njih je izabralo nasilan izlaz iz situacije.

EPIZODA 3 (21.11):

Lisa i Tomas Infante bili su par iz detinjstva i zajedno su odrasli u istoj ulici. Delovalo je kao da im je suđeno da ostanu zajedno. Ali, njihov brak je bio nasilan, i njihov porodični život pomračen izlivima besa. Kada je jedno od njih pronašlo ljubav na drugom mestu, posledice su bile smrtonosne.

EPIZODA 4 (22.11.):

Žene u životu Malkolma Vebstera delovale su sklono neverovatno lošoj sreći. Jedna je poginula u čudnom automobilskom udesu. Druga je bolovala od misteriozne bolesti koja ju je činila pospanom i zbunjenom. Treća, ljubiteljka plovidbe, pronašla je svoj sigurnosni prsluk probušen. Koliko je dugo policiji potrebno da uvidi da je ovo više od nesreće?

EPIZODA 5 (23.11.):

Stiven i En Serl bili su baka i deka na čelu velike, bliske porodice. Ali, umesto da uživaju zajedno u svojim poznim godinama, Stiven je imao ljubavnicu, a En je u alkoholizam gurnulo muževljevo kontrolišuće ponašanje. Ni jednom ni drugom spokojna penzija nije bila suđena.

EPIZODA 6 (24.11.):

En Mari i Entoni Anastazi imali su četvoro dece i veliku kuću u lepoj ulici... Kao i mladog ljubavnika koji je živeo u njihovom podrumu. To je bio toksični ljubavni trougao, kom je bilo suđeno da se tragično završi. Kada se to desilo, okončano je više od jedne veze.

EPIZODA 7 (25.11.):

Komšije porodice Doneli su znale da su oni neobični. Kristofer, nastavnik muzike, i Hanegret, bivša babica, retko su se mogli videti izvan kuće. Deca su obrazovana kod kuće i bilo im je zabranjeno da koriste telefone ili da igraju kompjuterkse igrice. Ali niko nije mogao da zamisli kakvo se nasilje odvija unutar njihovog doma - dok nije postalo prekasno.

EPIZODA 8 (26.11.):

Ijan i Seli Lorens bili su glamurozan par. On je bio pilot, a ona uspešna poslovna žena. Delovalo je kao da imaju sve. Ali, njihov brak je propatio kada je Ijanova zvezda izbledela baš kad je Sali uznapredovala u karijeri. A kada je par upao u groznu automobilsku nesreću, samo je jedno od njih preživelo.

EPIZODA 9 (27.11.):

Visoko pozicionirana političarka, Kejti Ogastin udala se za medicinskog brata, Čeza Higsa, nakon divlje romanse. Bili su neočekivan par. Ona je bila izuzetno ambiciozna, dok je on mrzeo politiku. Kada je njihov brak naišao na poteškoće, Čez je odlučio da upotrebi svoja medicinska znanja kako bi počinio savršen zločin.

EPIZODA 10 (28.11.):

Deniz Vilijams bila je očajna kada je njen muž, Majk, nestao u lovu na patke. Plašili su se da se udavio, ili da su ga možda čak pojeli aligatori. Ali Majkova majka, Šeril, nije poverovala u tu verziju priče, i nakon više godina neumorne borbe, konačno je otkrila tužnu istinu o uzroku smrti svoga sina.

EPIZODA 11 (29.11.):

Pol Novak je bio bolničar hitne pomoći koji se hranio uzbuđenjem, i koji je voleo gradski život. Njegova žena, Ketrin, bila je domaćica i volonterka koja je više volela život u malom mestu. Kako nisu mogli da pomire svoje razlike, Pol je odlučio da je vreme da isplanira savršeni zločin.

EPIZODA 12 (30.11.):

Ranim Ude došla je u Veliku Britaniju bežeći od rata u Siriji. Radovala se srećnijoj budućnosti koja čeka nju i njenog malog sina. Sve kockice su se uklapale, dok nije upoznala Džanbaza Tarina, čoveka sa mračnim tajnama, koji nije video razliku između ljubavi, opsesije i ekstremnog nasilja.

EPIZODA 13 (1.12.):

Keli i Džordž Vorgan izgledali su kao savršeni roditelji. Na svojim Fejsbuk profilima bi postavljali slike porodičnih izleta i odlazaka u šoping. Ali, iza zatvorenih vrata oni su imali finansijskih problema i svađali bi se oko roditelja. Kada se njihov brak završio ubistvom, svi su bili šokirani.

EPIZODA 14 (2.12.):

Džordž Jang je sve radio sa svojih deset prstiju kako bi obezbedio bolju budućnost porodici: njegovoj ženi Tiji, trima sinovima, pa čak i svom prijatelju Timu Liju, kog je pratio maler. Kako mu je vraćena ta velikodušnost? Obmanama, neverstvom i planom da se drugi obogate od njegove smrti.

EPIZODA 15 (3.12.):

Bob Pojtner bio je dovoljno star da bude otac Čejsi Tajler-Mormon. A bio je i oženjen. Ali to su bile male prepreke na njenom putu da dođe do snažnog, pouzdanog muža. Ali kad je romansa skrenula s puta, Čejsi je dala zadatak drugom ljubavniku da brutalno okonča njihov brak.

EPIZODA 16 (4.12.):

Brak Melani i Dejvida Klarka bio je definicija toksičnosti. On ju je kontrolisao i galamio je ako bi mu neko dirao košulje poslagane po bojama. Ona je imala afere i zadirkivala ga je zbog veličine muškosti. Nisu mogli da se odvoje jedno od drugog, sve dok njihov brak zauvek nije okončao jedan nasilan incident.

EPIZODA 17 (5.12.):

Arlin Mekines i Net Frejzer imali su burnu romansu, venčali su se i dobili prvo dete 18 meseci nakon upoznavanja. Arlin je bila polaskana što “lokalni heroj” želi da bude s njom... Sve dok se nije pokazao kao ženskaroš i nasilnik. Kad se pobunila protiv njegove kontrole, on je skovao detaljan plan da je kazni.

EPIZODA 18 (6.12.):

Brajan Berns Brajan i Karla Berns su bili bolničari u svojim četrdesetim godinama kad su se upoznali i zaljubili. Ali bračna radost nije potrajala, i razvod je bio dug i mučan. Karla je nestala, i sve je ukazivalo na Brajana, ali on je spremio objašnjenje toliko bizarno da je možda čak i istinito.

EPIZODA 19 (7.12.):

Lois i Dejvid Ris su bili baba i deda, vlasnici biznisa, ugledni stanovnici malog grada. Lois je bila zavisnica od kockanja i nije se trudila da sa tim prekine. Muž Dejvid postao je prva žrtva niza ubistava koji je Lois doneo neslavnu titulu “najtraženije bake Amerike”.

EPIZODA 20 (8.12.):

Tifani i Keland Hil bili su vojni veterani sa besprekornom službom. Ali dok je majka troje dece, Tifani, živela da bi služila, Keland je živeo da bi kontrolisao, uhodio i terorisao svoju ženu. Bio je poznat kao veliki nasilnik, ali niko nije predvideo njegov poslednji čin brutalnosti.

EPIZODA 21 (9.12.):

Alini i Rikardo Godinjo su imali četvoro dece, kao i vezu koja se protezala 17 godina preko bar dva kontinenta. Dok se u Alininom svetu sve vrtelo oko dece, za Rikarda su ona bila morbidna opsesija koja će dovesti do šokantno brutalnog zločina.

EPIZODA 22 (10.12.):

U 16. godini, Sara Muhamad imala je ugovoren brak sa Ramanodžom Unmatalegaduom, čovekom skoro duplo starijim od nje. Kad se porodica preselila u Britaniju, uspela je da pobegne iz nesrećne veze. Našla je novu ljubav, ali Ramanodž je odlučio da ona ne sme da uživa u novom životu.

EPIZODA 23 (11.12):

Kad je Franses Araisa upoznala Bila Hola Mlađeg, on je bio 16-godišnji kauboj s velikim idejama. Tri decenije kasnije, ljubavne ptičice postali su baba i deda sa imperijom vrednom više miliona dolara. Ali iza zatvorenih vrata, Holovi su bili par u krizi, dok je njihova bračna priča imala eksplozivan završetak.

EPIZODA 24 (12.12.):

Nakon što je napustila ugovoren brak koji je predstavljala kao nasilan, Farija Kan je mogla da nastavi s životom. Ali ne bi bila srećna ako njen bivši muž Navadžid ne bude mrtav. Znala je koga da pita za pomoć: grupu repera u usponu koji su hteli da izgrade zloglasnu reputaciju

EPIZODA 25 (13.12.):

Stiven Vejn Mekdauel Stiven i Kristal Mekdauel nikad nisu bili dobar par. Nakon godinu dana braka, ona je htela razvod, ali Stiven nije mogao to da prihvati. Godinama se zavaravao da je pomirenje na pomolu. Onda je Kristal nestala tokom opasnog uragana. Da li je bila žrtva prirodne nepogode?

EPIZODA 26 (14.12.):

Glin Diks je upoznao Hejzel dok je služio doživotnu kaznu za silovanje i ubistvo. Nakon što ju je ubedio da su mu sve podmetnuli, njih dvoje su se ludo zaljubili. Ali pet godina nakon što je pušten iz zatvora, Glin je napokon pokazao Hejzel ko je on zaista.

EPIZODA 27 (15.12.):

Kolege i mušterije u apoteci čiji su vlasnici bili Džesika i Miteš Patel prisećaju se koliko je Miteš ponekad bio nasilan prema svojoj ženi. Ali oni nisu imali pojma da je on potajno gej i da smišlja plan za brutalno okončanje svog braka, kako bi se skrasio s dečkom.

EPIZODA 28 (16.12.):

Karol i Hari Džarvis su bili u braku preko 30 godina. Ali on je upoznao novu ženu, naslednicu Ritu Hejster, i rešio je da je vreme za novi život. U bizarnom obrtu, Hari i Rita su planirali da ubiju Karol i prikriju njenu smrt.

EPIZODA 29 (17.12.):

Vilijam Voker je bio vatrogasac i bolničar poznat po tome što pomaže strancima. Nije ni čudo što je privukao Ulomu Kari, duboko u dugovima. Nekoliko nedelja nakon njihovog venčanja, ona je planirala da se domogne njegovog novca, unajmljujući pomoć grupice tinejdžera.

EPIZODA 30 (18.12.):

Bliska i bogobojažljiva porodica Majke Rajn imala je loš osećaj povodom Tomasa Pejta. Delovao je... Neiskreno. Imao je nevolje iz prošlosti. Ali Majka je bila zaljubljena, i ništa nije moglo da je ubedi da on nije čovek njenih snova. Dok je Majka shvatila da Tomas ima mračnu stranu, bilo je prekasno.

EPIZODA 31 (19.12.):

Rod Kovlin je upoznao Šelu Daniševski na grupnom sastanku usamljenih Jevreja. Ona je bila starija, uspešna, bogata. On je hteo da bude profesionalni igrač bekgemona, ali mu nije smetalo da ga izdržava žena. Nakon njene zagonetne smrti, ništa nije moglo da ga spreči da dođe do njenog novca.

EPIZODA 32 (20.12.):

Od trenutka kada je ugledala starijeg kolegu Charlieja Stephensa, Kirstin je bila odlučna da želi biti njegova; bez obzira na njegov 40-godišnji brak. Uspjela ga je zavesti i tako je svog bogatog, pouzdanog muža poslala na put financijske propasti, prijevare i na kraju ubojstva.

EPIZODA 33 (21.12.):

Kad su se Faye i Marian Caliman upoznali, ona je bila oduševljena njegovim džentlmenskim nastupom. Rumunjski građevinar očarao je njezinu majku, a bio je središte svih obiteljskih zabava. Ali kad se brak počeo raspadati, Faye i njezina obitelj shvatili su da Marian nije istinski džentlmen kakvim se oduvijek predstavljao.

EPIZODA 34 (22.12.):

Brak Andrewa i Janee Parsons raspao se kad se zaljubila u nekog novog. I dalje je živjela u obiteljskoj kući zbog svoje djece, ali Janee nije računala na Andrewovu ljubomoru i nasilje. Baš kao što nije shvatila da će svi njegovi užasni postupci biti snimljeni.

EPIZODA 35 (23.12.):

Scott Gellatly oborio je susjedu Lori Jackson s nogu. Ali njezina majka Merry sumnjala je u Scotta. On je kontrolirao kamo je Lori išla i s kim je razgovarala. Čak je mrzio koliko je bliska sa svojim roditeljima. Dakle, kad je postao nasilan, nije mu samo Lori bila na tapeti.

EPIZODA 36 (24.12.):

Rhys Hancock bio je cijenjeni ravnatelj škole; njegova supruga Helen, vrlo voljena učiteljica tjelesnog. Kad je njihov brak propao, našla je ljubav s Martinom Griffithsom. Ali Rhys je odlučio da je okončanje sreće njegove žene vrijedno duge zatvorske kazne.

EPIZODA 37 (25.12.):

Sinopsis:  Heather i Mark Arthur bili su 30 godina u braku. Ali njihov brak nije uvijek bio sretan: Mark je volio kontrolirati i bio je ljubomoran, a na kraju je Heather odlučila da će ga ostaviti. Napustiti ga bilo je dovoljno loše, ali kad je priznala da je pronašla novu ljubav, Markova je ljubomora uzavrela.

EPIZODA 38 (26.12.):

Bill Taylor volio je suprugu Angelu, čak i kad se svađala s njegovim sinom oko novca, čak i kad ga je napustila, čak i kad je upoznala svog novog partnera Paula Cannona. Ali Angela je mrzila Billa, jer se on odbio razvesti od nje. Odgovor je, prema Angelinim i Paulovim zamislima, bio prekinuti brak na bilo koji način.

EPIZODA 39 (27.12.):

Greg Williams bio je Micheleov vitez u sjajnom oklopu. Majka troje djece, koja je radila u seks industriji, Greg je bila njezina ulaznica za luksuzni život u zatvorenoj zajednici. Kad je uljez uspio probiti sigurnost njihove vile i napasti par, na detektivima je bilo da razotkriju ovaj zbunjujući misterij.

EPIZODA 40 (28.12.):

Kakav otac, takva kći... Maria Sanutti-Spencer uživala je u kriminalnoj prošlosti svog oca Rocca i zaprijetila je nasilnom odmazdom svakome tko bi je naljutio. Nije ni čudo što je njezin suprug Frank bio oprezan. Kad se njihov brak raspao, iz prve je ruke vidio za što su ona i njezin otac sposobni.

EPIZODA 41 (29.12.):

Claire i Andrew Tavener bili su društven par: ona je bila popularna, duhovita i žestoka; on je volio pivo i igrao je natjecateljski biljar. Ali kada je Andrew pio, postao je paranoičan i posesivan. Pa kad je zaprijetio da će ubiti svoju ženu „koja ga vara“, njegovi prijatelji su mislili da su to samo riječi pijanog čovjeka.

EPIZODA 42 (30.12.):

Dallas Augustine imala je težak početak života, uključujući slavnu majku koju je u najboljim godinama ubio njezin muž. Ali kad je upoznala Jessie McCaskill, činilo se da joj je život došao na svoje mjesto. Isprva blaženo zaljubljeni, njihov brak ubrzo se pretvorio u nasilje, zlouporabu droga i na kraju smrt.

EPIZODA 43 (31.12.):

Jessicu je s nogu oborio poslovni čovjek Sonny, koji je obožavao nju i njezinu kćer, no obožavanje se ubrzo pretvorilo u ljubomoru sve dok nije smjela ni sama otići u kupaonicu. Kad ga je konačno pokušala ostaviti, to je završilo s dva brutalna ubojstva. Sve to je otkrila njezina 9-godišnja kćer.

Susret, brak, ubistvo
Svaki dan iza 15:00, samo na DOX TV.


Nova serija

SUSRET, 
BRAK, 
UBISTVO

Svaki dan u 15:3o!
Spremni za još istinitih krimi priča?

Serija “Susret, brak, ubistvo” je samo deo krimi filmova i serija koje možete pronaći na programu DOX TV-a. Osim slučajeva ubistva partnera, na DOX TV-u možete pronaći serije i filmove koje prate borce protiv kriminala, epsko izneveravanje pravde obavijeno misterijom i prevarama, slučaj pedofilskog skandala najvećih svetskih faca, nestanak Vilijama Tirela - najmisteriozniji slučaj nestale osobe u Australiji, brutalne zločine iz perspektive onih najbližih i brojne druge istinite krimi serijale.

Pratite nas i dalje na DOX TV sajtu.
DOX TV

O nama

DOX TV je TV kanal specijalizovan da u vaš dom donosi pažljivo odabrane dokumentarce iz svetske i domaće produkcije. Kako gledati DOX TV?