Krimi JUL

Partner vas je iznervirao toliko da ste pomislili da želite da ga ubijete? Niste jedini.


U intrigantnoj krimi seriji na DOX TV - “Susret, brak, ubistvo” pratimo 52 slučaja najčešćeg tipa ubistva – sopstvenog životnog partnera.

Da li možemo da poludimo od ljubavi? A možemo li da ubijemo radi ljubavi?

Statistički gledano, veće su šanse da će ženu ubiti njen suprug nego bilo ko drugi. Za muškarce, druga najopasnija osoba s kojom se suočavaju je njihova supruga, nakon njihovih prijatelja ili poznanika.

Verujemo da ste se mnogo puta našli u situaciji kada ste poželeli "da ubijete" svog supružnika zbog raznih razloga.

Međutim, koja je granica između razmišljanja i stvarnog čina? Šta je za neke osobe bio okidač za ubistvo muža ili žene?

Slušamo o ponekad neobičnim razlozima zbog kojih jedan supružnik počinje da mrzi drugog, ali motivi za ubistvo zaista mogu da budu raznoliki.

Od pohlepe - kako bi unovčili novac od osiguranja, ljubomore - jer su otkrivene ljubavne afere, do čiste praktičnosti - jer su partneri jednostavno želeli da ubiju supružnika kako bi napravili mesta za nekog drugog.

Serija „Susret, brak, ubistvo“ u 52 epizode prolazi kroz niz likova koje svi prepoznajemo; sestre i braću, najbolje prijatelje, decu, roditelje, bivše školske prijatelje ili kolege.

Oni su svedoci života koje svi vodimo... A to biste vrlo lako mogli da budete vi.

Serija istražuje šta se dešava kada zavet na doživotnu ljubav na kraju završi oduzimanjem života. U njoj saznajemo istinite priče ljudi koje su ubili njihovi partneri.

Epizode se fokusiraju na konkretne slučajeve ubistva i prolaze kroz intervjue sa svedocima, porodicom i prijateljima, kako bismo saznali gde je krenulo po zlu i kako se ono što je počelo kao ljubav završilo kao najveća tragedija.

Susret, brak, ubistvo, SVAKI DAN iza 16:30 na DOX TV-u.

Krimi serija

SUSRET, 
BRAK, 
UBISTVO

Svaki dan iza 16:3o!
Spremni za još istinitih krimi priča?

Serija "Susret, brak, ubistvo" je nastavak krimi filmova i serija koje možete pogledati na programu DOX TV-a.
Pored slučajeva ubistava sopstvenog partnera, na DOX TV-u možete pronaći serije i filmove koji prate mafijaše koji su imali veliki uticaj na organizovani kriminal u Njujorku, borce protiv kriminala, misteriozne slučajeve nestalih osoba, brutalne zločine iz ugla najbližih i brojne druge istinite kriminalističke serije.

Pratite nas i dalje na DOX TV sajtu.
DOX TV

O nama

DOX TV je TV kanal specijalizovan da u vaš dom donosi pažljivo odabrane dokumentarce iz svetske i domaće produkcije. Kako gledati DOX TV?