O kanalu

Dobrodošli u zlatno doba dokumentaraca! Ovo je vaša prilika da istražite najbolje od dokumentarnih filmova danas.

Uz DOX TV, uronite u beskonačne priče ispričane iz raznih uglova, prostora i dimenzija.

Serijama i filmovima rušimo granice i otkrivamo sve.

Od nepoznatih činjenica o poznatim osobama i još poznatijim događajima do aktuelnih, istorijskih i uvek istinitih tema i žanrova.

Čekaju vas istinite krimi priče, nepoznate biografije poznatih osoba, avantura koja pokreće, druga strana istorije, najveće domaće i svetske sportske priče, akcija kojoj nema kraja i šokantne i provokativne perspektive.

Za vas, na DOX TV, imamo idealnu kombinaciju: nagrađivani dokumentarni bioskopski hitovi i uzbudljive serije iz celog sveta.

Otkrijte sve što vas zanima, sve ono što niste znali da ne znate. Pogledajte svet drugim očima i otkrijte stvarnost koju živimo.

Prepustite se novom doživljaju dokumentaraca. Na jednom mestu, 24/7.

DOX TV. Otkrivamo sve.

ADRESA

Ivana Banjavčića 22
10000 Zagreb

Email

info@dox-tv.com

DIREKTOR

Radomir Petrović

Urednik programa

Igor Tomljanović
igor@dox-tv.com

DOX TV

DOX TV Hungary Kft.
VAT: HU25459298

NADLEŽNO TELO

Trgovački sud u Zagrebu

O nama

DOX TV je IPTV kanal specijalizovan da u vaš dom donosi pažljivo odabrane dokumentarce iz svetske, ali i domaće produkcije.

Teme naših filmova istovremeno su zabavne, edukativne, aktuelne, istražuju nauku i modernu tehnologiju, avanturu kao i nepoznatu istoriju. Kroz dijapazon uvek istinitih tema i žanrova DOX TV je kao svoj cilj zacrtao da bude više od TV kanala. Želimo da inspirišemo svoje gledaoce i da im pružimo novi doživljaj dokumentaraca.

Iza DOX TV-a stoji mlad, ambiciozan i jedinstven tim ljudi koji svoje znanje i talente usmeravaju ka stvaranju kanala koji emituje najbolje od dokumentarnih filmova danas. Iskustvo i veštine stekli smo gradeći kanal koji je na ovim prostorima dobio već pomalo i kultni status i postao sinonim za domaće, regionalne filmove i serije - KLASIK.

Ponukani uspehom i dobrom reakcijom naših gledalaca, odlučili smo se za sledeći korak – stvaranje kanala koji je proizašao iz regiona, a pleni pažnju svetskim karakterom.

Upravo to je DOX TV.