Budućnost odozgo

Sinopsis

“Budućnost odozgo” nas vodi na put otkrića, kako bismo saznali kako bi svet mogao da izgleda 2050. godine - što je definišuća godina za budućnost planete - jer klimatska borba ostaje kao ključna borba našeg doba.

Jureći u nesigurnu budućnost, Zemlja je u problemu. Međutim, svetski priznati stručnjaci se slažu da bi drastično preispitivanje sektora poput energije, transporta, poljoprivrede i odlaganja otpada moglo pozitivno da utiče na budućnost.

“Budućnost odozgo” je putovanje do otkrića o tome kako će svet izgledati 2050. godine, što je definišuća godina za budućnost planete, ali i kasnije. Ovaj serijal istražuje čitav niz novih rešenja, od drevnih regenerativnih farmi u Meksiko Sitiju, do budućih najnaprednijih reaktora za nuklearnu fuziju.

Čućemo priče onih koji rade na terenu kako bi se ove inovacije ostvarile, i razmotrićemo ogroman potencijal svih pojedinačnih razvoja. Ova rešenja bi mogla da igraju veliku ulogu u borbi protiv današnjih destruktivnih praksi, uz potencijal da promene svet koji poznajemo.

Uz pomoć naprednih kompjuterski generisanih prizora, pohrlićemo napred kroz vreme i zamisliti budućnost kojoj možemo da se radujemo, umesto da strepimo.

Budućnost odozgo
Saturday
30
December
2023
11:05 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje