Da li biste preživeli

Sinopsis

Prva epizoda: U živom pesku/ Pogrešna staza

Devojka juri da pomogne svom dečku koji je zarobljen i polako umire u ledenoj reci Juti, i oboje misle da su rekli poslednje zbogom. A jedan avanturista nailazi na račvanje na Oregonskoj stazi i pravi izbor koji će ga dovesti do petodnevne borbe za opstanak.

Druga epizoda: Sudar u šumi/ Sam u Aljasci

Nakon neobične saobraćajne nezgode, čovek ne može da se pomera i bori se za život, na samo nekoliko stotina metara od prometnog hjustonskog autoputa. A iskusni lovac sa Floride nije u svom elementu, izgubljen i usamljen u negostoljubivoj prirodi Aljaske.

Treća epizoda: Aljaski košmar/ Nedođija

Rođendanski poklon sina svom ocu pretvoriće divlju avanturu na Aljasci u borbu na život i smrt protiv hladnog vremena i grizlija koji vrebaju. A opuštena šetnja pre posla kreće po zlu, dok jedna Kanađanka upada u košmar ispunjen brzacima i insektima.

Četvrta epizoda: Lovac u klopci/ Klizav teren

Jedna nesreća na terenskom vozilu ostavlja iskusnog avanturistu na nemilost kanadskoj divljini, bespomoćnog i nepokretnog dok mu se približavaju ledene temperature i kojoti. Devojka u šetnji kroz Nacionalni park Josemiti gadno pada, zadobija povredu i gubi se u nepreglednoj i nepoznatoj divljini.

Peta epizoda: Nezgoda u ledenoj pećini/ Udes na branju bobica

Mladi par avanturista mora da probije svoje granice u negostoljubivoj ledenoj pećini u Vajomingu, a imaju samo jedno drugo da se sačuvaju od smrti. A tradicionalni izlet na branje bobica na Njufaundlendu pretvara se u košmarnu borbu za preživljavanje.

Šesta epizoda: Kad veridba na planini krene po zlu/ Pakao u pustinji

Veridba na planinskom vrhu u Montani pretvara se u borbu za život zbog vetra, kiše i hladnoće. A avanturista sa slomljenom butnom kosti se bori za život usred paklene vrućine Nacionalnog parka Džošua Tri.

Sedma epizoda: Nasukani na pustom ostrvu/ Potresen i zbunjen

Neobična vremenska nepogoda ostavlja dvojicu mornara avanturista na napuštenom ostrvu u Meksiku, bez vode i hrane, dok se bore za život uprkos uslovima. A zbog potresa mozga, jedan neiskusni avanturista ostaje izgubljen i zbunjen u divljini države Vašington.

Osma epizoda: Tinejdžeri izgnanici/ Beg iz kanjona

Troje tinejdžera je nasukano na udaljenom ostrvu na severu Kanade tri nedelje, i bore se sa glađu dok se bliži zima. A jedna brza šetnja kroz kanjon Brajs u Juti iznenada se pretvara u četvorodnevnu borbu za opstanak.

Da li biste preživeli
Tuesday
19
October
2021
9:00 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje