Desna ruka Džefrija Epstina

Sinopsis

U ovom tročasovnom dokumentarcu, istražujemo moćnu, dobro povezanu i zagonetnu Gilejn Maksvel, koja je bila naslednica bogatstva porodice Maksvel, čiji je život naglo krenuo nizbrdo kada je upoznala Džefrija Epstina, serijskog silovatelja. Ova istraživačka serija otkriva složenu priču o moći, seksu i novcu i vodi do hapšenja Gilejn Maksvel.

Prva epizoda:

Ko je Gilejn Maksvel? Prva epizoda otkriva Maksvelovu kao navodnu partnerku u zločinu Džefrija Epstina, pre nego što zaroni u njenu problematičnu prošlost, odrastanje pod gvozdenom pesnicom oca, medijskog mogula i multimilionera, Roberta Maksvela.

Druga epizoda:

Kad Gilejn upozna Epstina. Nakon smrti njenog oca, Maksvelova beži u Njujork, gde se zaljubljuje u iskvarenog Džefrija Epstina, i tamo postaje njegova devojka, radnica, partnerka i svodnica u njegovoj šemi trgovine seksualnim robinjama.

Treća epizoda:

Sama Gilejn. Nakon gotovo 20 godina, Maksvelova ostavlja Epstina u pokušaju da se udalji od njegovih zločina, tek da bi se na kraju našla u zatvoru, iščekujući suđenje za seksualne zločine u nekoliko slučajeva.

Desna ruka Džefrija Epstina
Saturday
03
February
2024
11:25 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje