Mafijaške ubice

Sinopsis

U serijalu “Mafijaške ubice”, bivši policajac u civilu, Kolin Meklaren, prati karijere šestorice nesvakidašnjih mafijaša koji su imali veliki uticaj na organizovani kriminal u Njujorku. Petorica su se probila do vrha ubistvima, trojica su postali cinkaroši, jedan je zaslužio Oskara, a jedan je osmislio najveću oružanu pljačku u istoriji Amerike.

Epizoda 1

Džon Goti se probio do vrha najmoćnije mafijaške porodice Njujorka ubistvima. Tužbe su stizale i prolazile, ništa se nije lepilo na Teflon Dona. Bogat, moćan i samozaljubljen, Gotija je zaslepila medijska slava I našao se na dnu. Umro je u zatvoru.

Epizoda 2

Semi Gravano zvani Bik nije obični plaćeni ubica sa zbirnom od 19 ubistava. On je vodio niz uspešnih biznisa i postao je zamenik šefa najveće njujorške mafijaške porodice. Bio je odan, poslušan i veoma opasan. Kada ga je šef izdao, Semi je pomogao policiji da dokrajči mafiju Njujorka.

Epizoda 3

Karmajn Persiko zvani Zmija je majstor obmane. Počinio je jedno od najvećih ubistava u istoriji mafije, a onda prevarom stigao do moći. Tokom svoje rizične karijere, proveo je tek nekoliko godina iza rešetaka, odakle je vladao mafijaškom porodicom, vodio tri rata i naredio mnogo ubistava. Tamo se nalazi i danas.

Epizoda 4

Entoni Kaso zvani Cevka je rođen u mafijaškoj porodici. Od samog početka je bio brutalni bandit i voleo je nasilje. Mafija ga je oberučke prigrlila. On im je doneo milione, ali i samom sebi. Bio je psihotičan i ubrzo je postao potpuno paranoičan. Tela su počela da se gomilaju. Postao je cinkaroš, ali je svejedno zaradio 450 godina u ćorki.

Epizoda 5

Vinsent Gigante zvani Brada je zaslužio Oskara. 30 godina se pretvarao da je lud kako bi izbegao pravdu. Ali iza glumljenja ludila krio se opaki, lukavi bos jedne od pet njujorških mafijaških porodica. Kada je pala njegova maska, pao je i on. Donekle s olakšanjem, okončao je život iza rešetaka.

Epizoda 6

Henri Hil je želeo da bude veliki mafijaš i organizovao je jednu od najvećih pljački u to vreme u Americi, ali nikada nije uspeo da uđe u lovu jer nije bio Italijan. Zaveo ga je lažni glamur i bliskost gangsterskog života. Nikada nije video opasnosti iza fasade. Morao je da postane cinkaroš da bi preživeo.

Mafijaške ubice
Sunday
31
July
2022
9:00 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje