Merilin: Njena poslednja tajna

Otkrijte poslednju tajnu Merilin Monro u filmu koji se premijerno prikazuje na DOX TV-u
Sinopsis

Porodične tajne Merilin Monro otkrivene u novom dokumentarcu na DOX TV-u. Povodom 60. godišnjice smrti Merilin Monro otkrivamo njenu poslednju tajnu u najnovijem dokumentarcu “Merilin, njena poslednja tajna”.

Merilin Monro je bila seks simbol, holivudska miljenica i možemo slobodno reći jedna od najvećih zvezda svog vremena. Ali uprkos svom glamuru, njen život je protkan porodičnim tragedijama i nesrećnim događajima.

Merilin je postala najveća zvezda 50-ih i 60-ih, a mnogi su njen život smatrali bajkom. Ipak, sve se promenilo početkom avgusta 1962. kada su šok i neverica zavladali Holivudom. Istina o tragičnoj sudbini lepe Merilin izašla je na videlo kada je pronađena mrtva u svom domu, a spekulacije o njenoj smrti ne prestaju ni danas.

Po zvaničnom izveštaju, Merilin je preminula od predoziranja lekovima u svom domu u Los Anđelesu u noći između 4. i 5. avgusta 1962. godine.

Nakon kratke istrage policija je zaključila da je smrt nastupila zbog predoziranja sedativima, rekavši da je reč o 'verovatnom samoubistvu'. Ali mnogi i dalje, gotovo 60 godina kasnije, veruju u teorije zavere vezane za njenu smrt, smatrajući da je ubijena.

Međutim, iako je Merilin bila prava pop zvezda svog vremena i imala vrlo uspešnu glumačku karijeru, njen ljubavni život je bio pun tuge, ljubomore i mnogih propalih romansi.

Montan, Miler, Kenedi: spisak Merilininih ljubavnika i muževa je dug i mnogima poznat. Ali jedini muškarac kog Merilin Monro nikada nije mogla da pronađe, iako ga je tražila ceo život, bio je njen otac.

Nakon više od dve godine istraživanja, zahvaljujući pramenu kose Merilin Monro, uspešno su izdvojeni hromozomi iz loze njenog oca i upoređeni s potomcima muškaraca s kojima je Merilinina majka izlazila u to vreme.

Pronalazak Merilininog oca je upravo centralna tema najnovijeg dokumentarca pod nazivom “Merilin, njena poslednja tajna”.

Ovo naučno i istorijsko istraživanje uputiće nas na putovanje od Sjedinjenih Država, do Engleske i na kraju do Francuske, podižući veo s jedne od poslednjih tajni Merilin Monro: njenog biološkog oca.

60 godina je prošlo od njene smrti, a ona je i danas nepresušna inspiracija, pa stoga ne čudi što se i dan danas snimaju filmovi vezani za nepoznate detalje iz njenog života.

Film “Merilin, njena poslednja tajna” ne propuštamo da gledamo u petak, 5.8. u 21:50 na DOX TV-u.

Merilin: Njena poslednja tajna
Friday
05
August
2022
9:50 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje