Odmor od sveta

Sinopsis

U maglovitim planinama Oregona mala zajednica živi u tišini, nalazeći utehu u prirodi i u zajedničkom društvu dok se bore sa životnim izazovima. Ove prelepe farme, skrivene i izolovane, dom su konjima i psima, bivšim osuđenicima i bivšim zavisnicima, bubnjarima sanjarima i lovcima na Bigfuta.

Stiv je blagonakloni stanodavac koji omogućava svojim stanarima da kasne sa kirijom, ili da je uopšte ne plate. Amber je žena koju Stiv ne može da prestane da voli, čak ni kada ga ona izda. Baz se izoluje u svom šatoru, maštajući o ekspediciji sa svojom mazgom. Ron je proveo deceniju u zatvoru i sada stanuje u šumskoj kolibi sa Gejl, čijeg oca iznenada hitno odvoze u bolnicu. Tom Mlađi je pobedio zavisnost od metamfetamina koja je ubila njegovog brata, i sada strpljivo kuva obroke za Toma Starijeg. Strastveni bubnjar, Skaj, je ubeđen da se Bigfut krije u obližnjim šumama.

Mikel Lipinski pristupa ovom nekonformističkom selu sa znatiželjom i duboko osećajnim humanizmom. Odmor od sveta prepliće priče i sudbine u dirljiv uvid u život na američkoj margini, gde su ljudi okrenuli leđa društvu kako bi živeli u skladu sa prirodom.

Odmor od sveta
Saturday
20
May
2023
9:50 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje