Plan za ubistvo padobranom

Sinopsis

U martu 2018. Emil Kilijers je osuđen za pokušaj ubistva svoje supruge Viktorije. Ona je iskočila iz aviona sa 1.200 metara, kada joj je padobran katastrofalno otkazao i srušila se na tlo. Čudom je preživela, ali na sudu je odbila da svedoči protiv svog muža, iako je pokušao da je ubije. Dvaput.

To je bila jedna od najzanimljivijih priča u novinarskoj karijeri Fione Brus. Sada se vraća svojim korenima kriminalističke reporterke kako bi ponovo ispitala slučaj.

S ekskluzivnim pristupom više od 12 sati dosad neviđenih policijskih snimaka, hiljadama intimnih SMS poruka para, neviđenim kućnim filmovima i intervjuima s ključnim ljudima, od kojih neki prvi put govore javno, Fiona će ići dalje od naslovnih strana novina, otkrivajući nove tragove, rasvetliti sam zločin, istragu i kasniji kazneni progon, jer je Emil pokušao da upotrebi svoj nesvakidašnji šarm kako bi izbegao pravdu, a zamalo je u tome i uspeo. Šta je nateralo policiju da ga osudi? A šta nam ovaj slučaj govori o skrivenoj epidemiji porodičnog nasilja?

Plan za ubistvo padobranom
Thursday
29
September
2022
9:35 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje