Šestorica: Poslednja tajna Titanika

Sinopsis

Producirana od strane Džejmsa Kamerona, ovo je neverovatna priča o šestorici zaboravljenih Kineza koji su preživeli udes Titanika. Po dolasku u Njujork, preživeli su optuženi za nečasno ponašanje od strane novinara i izbačeni su iz zemlje u roku od 24 sata. Nikada nisu intervjuisani, prosto su nestali.

U ovom nagrađivanom filmu, međunarodna ekipa istražitelja je rešena da otkrije njihovu priču prvi put, prateći njihove potomke, razbijajući mitove i rasističke predrasude i učeći o tome šta se zaista desilo s tim neverovatnim ljudima. Ovo epsko putovanje nas vodi preko više kontinenata, od Kine do SAD, od Kanade do Velike Britanije. Usput otkrivamo kako su protagonisti učestvovali u Prvom svetskom ratu, o imigracionim politikama koje su ih izdvojile iz mase i deportacijama koje su im promenile živote.

Uz ekskluzivne intervjue Džejmsa Kamerona, neverovatne animacije i beleške sa snimanja Titanika, uključujući i dosada neviđenu scenu, ova priča o diskriminaciji i preživljavanju uprkos svemu danas se čini važnije nego ikada.

Šestorica: Poslednja tajna Titanika
Saturday
17
September
2022
10:00 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje