DOX TV & mts te nagrađuju

2 filma, 2 pitanja i 2 prilike za osvajanje vrednih nagrada
Opširnije

Od 14. do 24. maja DOX TV i mts organizuju nagradni konkurs pod nazivom „DOX TV i mts te nagrađuju“!

Nagradni konkurs će se odvijati na Facebook stranici mts-a, a nagrade koje možete osvojiti su pametni sat ili bežične slušalice.

Što treba da uradite?

Pogledajte dva odabrana filma na DOX TV-u – Mišlanove zvezdice: Priče iz kuhinje (19. maj u 22:00) i Prodavci dušeka (23. maj u 17:20), ostavite svoj odgovor na nagradno pitanje ispod objave i možda baš vi osvojite nagradu!

Kako biste bili spremni za gledanje filmova i odgovaranje na pitanja, nekoliko dana pre emitovanja nagradno pitanje će biti objavljeno na Facebook stranici mts-a.

Filmovi koji su deo nagradnog konkursa

Za one koji još ne znaju, DOX TV (kanal 128) je jedinstveni kanal specijalizovan za najkvalitetnije dokumentarce iz celog sveta, a filmovi koji se na kanalu prikazuju istovremeno su zabavni, edukativni, ali i provokativni. DOX TV kanal možete pratiti 24/7 na Supernova i irisTV platformama.

Filmovi koji su deo nagradnog konkursa nateraće vas na smeh, popraviće vam raspoloženje, ali uz njih ćete ponešto novo i saznati. Oni se prvenstveno bave ljudima i to kroz različite teme - gastronomiju, hranu, restorane, ali i biznis, prijateljstvo i ljudsku snalažljivost. Jednostavno, ovo su filmovi uz koje ćete se zasigurno osećati bolje i zato pripremite grickalice, prebacite na DOX TV i osvojite nagradu!

Prvi film, Mišlanove zvezdice: Priče iz kuhinje, otkriva što se krije iza Mišlanovog vodiča i po kojim kriterijumima se dobijaju jedna, dve ili tri zvezdice u ozloglašenom crvenom vodiču. Uprkos svim kritikama, Mišlanov vodič je i dalje ono prema čemu se upravljaju svi kuvari. U filmu ulazimo u kuhinje vrhunskih restorana i otkrivamo tajne ekskluzivne i otmene gastronomije nekih od najboljih kuvara u Evropi i svetu.

Ovaj zanimljivi dokumentarac nam otkriva što je potrebno da bi se dobile ove slavne zvezdice, a gledamo ga na DOX TV-u 19. maja u 22:00.

Drugi film iz ciklusa nagradnog konkursa DOX TV-a i mts-a, Prodavci dušeka, gledamo 23. maja u 17:20.  Film se bavi pokušajem Majkla Flina, čoveka u šezdesetim godinama, da spasi svoj posao u prodaji dušeka. On to radi tako što ponovo ostvaruje sebe kao ekscentričnu internet osobu „Dušek Majka“, uz pomoć svog dobrog prijatelja Pola Kelija, čoveka u četrdesetim godinama. No, kako posao počinje da raste, njihovo prijateljstvo počinje da propada, a što se dešava kasnije ostaje da saznamo u filmu.

Nakon što pogledate ove dokumentarce, posetite Facebook stranicu mts-a, u komentaru ispod objave nagradnog konkursa na kreativan način odgovorite na zadato pitanje i sačekajte izvlačenje pobednika. Želimo vam puno sreće i neka najkreativniji odgovor pobedi!

Nemojte propustiti priliku i učestvujte u nagradnom konkursu DOX TV-a i mts-a!

Datum objave
12
May
2021