Gledaj DOX TV i osvoji vredne nagrade

Nagradni konkurs DOX TV-a i Supernove!
Opširnije

DOX TV nagrađuje svoje gledaoce! Četiri nedelje za redom DOX TV, u saradnji sa Supernovom, deli vaučere u vrednosti od 12.000 dinara za kupovinu u Gigatron radnjama.

Nagradni konkurs traje od 12. aprila do 8. maja i to isključivo na Facebook stranici Supernove, a sve što treba da uradite je – da gledate DOX TV!

Kako da učestvujete u nagradnom konkursu?

Nagradni konkurs tiče se odabrana 4 filma koja će se prikazivati na DOX TV-u, a vaš jednostavan zadatak je da pogledate filmove i nakon prikazivanja odgovorite na pitanje koje vas čeka na Facebook stranici Supernove.

Kako bismo vam olakšali, nekoliko dana pre puštanja svakog filma na Facebook stranici Supernove objaviće se nagradno pitanje, i zato pažljivo i na vreme pratite objave.

U nagradnom konkursu gledamo 4 filma, što znači da imate čak 4 prilike za osvajanje vredne nagrade.

Pitate se koji su to filmovi koje morate da pogledate? Vreme je da vam otkrijemo detalje o njima.

4 pitanja, 4 filma, 4 dobitnika

Sva 4 filmska naslova bave se najvažnijom sporednom stvari na svetu – fudbalom. Osim o karijerama fudbalera, saznaćete sve o političkim igricama koje se nalaze u pozadini svetskih fudbalskih događaja i intrigama unutar krovnih organizacija ovog sporta.

Prvi film koji je vezan za nagradni konkurs je film Porodica FIFA. Ovaj film, koji je kombinacija romantične komedije i istraživačkog novinarstva, otkriva kako je Kataru pripalo da održava Svetsko prvenstvo i kako je to dovelo do propasti Fife. Priča o ometanju istrage i o trgovini geopolitičkim uticajem na programu je u nedelju, 18. aprila u 19:25.

U subotu 24. aprila u 20:30 gledamo film Kako postati Zlatan koji se bavi odlučujućim godinama švedskog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, predstavljenim kroz retke arhivske snimke u kojima mladi Zlatan otvoreno govori o svom životu i o izazovima u njemu. Film pažljivo prati Ibrahimovića od debija u timu FK Malme 1999., kroz konfliktne godine u Ajaksu iz Amsterdama pa sve do njegovog konačnog proboja sa Juventusom 2005.

Treći film, Svetsko prvenstvo - špijunske igre, na programu je u subotu, 1. maja u 22:00. Svetsko prvenstvo - špijunske igre je intrigantan dokumentarac u kom novinari Nils Holm i Džon Adelsten ulaze u mutni svet privatnih obaveštajnih agencija sa jednostavnim pitanjem: kako je Rusija dobila svetsko prvenstvo? U filmu pratimo ogromne sume novca, koje su tekle od ekstravagantnog stadiona i infrastrukturnih projekata u ruke uskog kruga Putinovih poverljivih oligarha.

I poslednji film u ciklusu nagradnog konkursa je biografski film o dramatičnom životu legendarnog fudbalera Hajduka, Ivana Gudelja, koji je uspeo da se izdigne iznad teške bolesti i nevolja koje su ga snašle i preokrene rezultat u naizgled izgubljenoj životnoj utakmici. Film Ivanova igra, o vanserijskom igraču koji je zbog bolesti izgubio sve, na programu je 7. maja u 21:00.

Da ponovimo, filmovi važni za učestvovanje u nagradnom konkursu prikazuju se:

18. april, 19:25Porodica FIFA  

24. april, 20:30Kako postati Zlatan

1. maj, 22:00 Svetsko prvenstvo - špijunske igre

7. maj,  21:00 Ivanova igra

Prebacite na DOX TV (Supernova kanal 155), uživajte u odličnim dokumentarcima i osvojite vredne nagrade.

Datum objave
09
April
2021