Gledaj DOX TV, napravi selfi i osvoji VOX TV!

Napravi selfi, učestvuj u konkursu i osvoji novi VOX TV - nagradni konkurs počinje 9. maja!
Opširnije

Već tradicionalni konkurs u kom u saradnji s mts-om nagrađujemo svoje verne gledaoce, kreće i ovog proleća!

Od 9. do 22. maja čekaju te dve prilike za osvajanje novog VOX televizora uz kog možeš da se prepustiš novom doživljaju dokumentaraca!

Kako da tvoj dom bude bogatiji za novi televizor?

Sve što treba da uradiš je da gledaš DOX TV, okineš selfi uz TV ekran dok traje poruka (pop-up) na DOX TV-u, i da na Fejzbuk stranici Tvoj TV Svet, ispod nagradnog posta objaviš sliku uz objašnjenje zašto voliš da gledaš DOX TV!

Ako si korisnik irisTV plaforme, sledi ove navedene korake!

Treba ti inspiracija za nagradni selfi? Neka bude ludo, veselo, otkačeno, prolećno – baš kao i glavna zvezda ovog nagradnog konkursa!

Zabavi se fotkajući, igraj se s DOX TV-om, opiši razloge zašto uživaš u našem programu i možda baš tebi VOX TV stigne na adresu! Svake nedelje možeš da osvojiš po čak dva VOX televizora, i zato pripremi mobilni telefon, gledaj DOX TV i okini dobar selfi (sigurni smo da znaš kako se to radi)!

Kako biramo pobednika? Najkreativniji odgovori i fotografije osvajaju, a pobednike konkursa jednom nedeljno bira komisija Telekoma Srbija. 

Sva pravila učestvovanja možeš da pogledaš na mts.rs.

Pozivamo sve kreativce, ljubitelje dokumentaraca i zavisnike o selfijima na učešće u ovom kreativnom konkursu! Budite kreativni, maštoviti i pokažite da vaš selfi može da bude najoriginalniji!

Srećno svima!

 

 

 

Datum objave
07
May
2022