Lansiran DOX TV

Čiji je Tramp predsednik? Američki? Ili ruski?
Opširnije

Kakav je osećaj ubiti - dronom? Iz vazduha? Kad ne vidiš lice žrtve? Kad ne znaš, i nikad ne saznaš, da li si ubio profesionalnog vojnika ili čoveka koji se zatekao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, možda na putu ka prodavnici, ili porodici?

Da li cilj zaista opravdava sredstvo? U umetnosti? Ili sportu? Da li je titula šampiona ponekad ipak preskupa?

Koja je cena radioaktivnog otpada? A korporativne pohlepe? Ili ljudskog života? Ili pobune - u Americi? A u Rusiji?

Svim ovim temama, i mnogim drugim, aktuelnim i večitim, bave se dokumentarni filmovi i serije koje od 15. jula možete da gledate na novom kablovskom kanalu, DOX TV, 24 sata dnevno. Zapratite DoxTV na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Youtube.

DOX TV je, za naše medijsko tržište, novi koncept i novi način posmatranja dokumentarnog sadržaja.

Program je biran urednički, pažljivo, sa najboljih festivala i od najeminentnijih autora, tako da postavlja pitanja i na njih daje odgovore koji ostaju sa nama dugo pošto smo odgledali film ili epizodu serije. Ispunjen je pričama koje informišu i intrigiraju, zabavljaju i edukuju, pričama koje analiziraju našu stvarnost, našu prošlost, naše perspektive, način na koje živimo i razumemo svet. Edvarda Snoudena, Donalda Trampa, Stivena Hokinga, Zlatana Ibrahimovića, čuvene umetnike i pokretače, revolucionare i evolucioniste, teme aktuelne i večite, priče o ljudima, događajima i fenomenima.

Datum objave
10
January
2020