Novi datum proglašenja i još veći iznos donacije projekta Neću da ćutim

Opširnije

Zbog velikog broja pristiglih priča produžili smo rok za proglašenje priče koja će osigurati milion dinara borbi za bolje društvo. Kako bi sve pristigle priče pod jednakim uslovima mogle da učestvuju u izboru, proglašenje autora najupečatljivije priče projekta Neću da ćutim pomeramo za ponedeljak, 25. januara.

Tokom projekta Neću da ćutim prikupili smo 32 priče, od kojih je 31 bila u skladu s Pravilima učestvovanja i Uputstvima za snimanje te obrađena i objavljena na sajtu necudacutim.rs i društvenim mrežama projekta.

Podsetimo, DOX TV i Telekom Srbija osigurali su donaciju od milion dinara namenjemu udruženju, nevladinoj organizaciji ili sličnoj inicijativi koja se bavi temama zastupljenima u projektu Neću da ćutim. Za svaku pristiglu priču donaciji smo dodali još 500 dinara, čime se iznos popeo na 1.015.500 dinara.

Podstaknuti odličnim odjekom projekta u javnosti i brojnim porukama podrške, odlučili smo iznos zaokružiti na 10.000 eura, ili 1,175,908.86 dinara. Kome će pripasti ova pozamašna donacija odlučiće pokretači projekta u dogovoru s autorom najupečatljivije priče.

Zahvaljujemo još jednom svima na učestvovanju i praćenju projekta.

Priče do kraja januara možete gledati svaki dan na DOX TV-u u popodnevnim satima.

Datum objave
15
January
2021