Istinite krimi priče - svakog dana na DOX TV

Sinopsis

Ako volite ‘true crime’ više od života, imamo savršenu poslasticu za vas. Svakog dana tokom januara vas čekaju krimi priče vredne vaše pažnje. Od vrhunskih premijera preko napetih filmova sve do serija koje će vas prikovati za ekran.

Zavirite u svet šokantnih zločina koji će vam pokazati mračne tajne ljudskog uma i načine na koji su zločinci zaustavljeni. Pogledajte istinite priče u kojima glavnu ulogu imaju nesrećne žrtve kojima je život oduzet na svirep način. Kroz razgovore s članovima porodice, detektivima, novinarima i svima onima koji su bili deo slučajeva saznajte šta je dovelo do počinjenih zločina, kako su uticali na one koji su ostali iza žrtava i kako su ubice uhvaćene.

Upustite se u istraživanje zastrašujućih nedela koja će vam zalediti krv u žilama, otkrijte šta je sve potrebno da bi se zločinci priveli pravdi i kolika je verovatnoća da ubica nakon odslužene kazne ponovi zločin. Pridružite se vrhunskim detektivima u rešavanju zamršenih slučajeva i upoznajte nove tehnike i tehnologije potrebne da bi se počinitelji uhvatili.

Ubica 21. veka, Smrtonosni susreti, 10 koraka do ubistva, DNK dokazi i brojne druge napete priče čekaju da ih pogledate. Ubice koja su još deca do onih u zrelom dobu će vam dokazati da zločin ne bira godine niti sredstvo. Šokantne, intrigantne i istinite krimi priče čekaju vas svakog dana, samo na DOX TV.

Istinite krimi priče - svakog dana na DOX TV
Sunday
01
January
2023
1:05 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje